BEHIND THE BRAND

Cofete Fuerte-14.JPG

Sanne Meijer

Wat leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop! 

Ik zal me eerst een voorstellen. Ik ben Sanne Meijer, 23 jaar oud en woon in Bellingwolde, een klein dorp in de provincie Groningen.

Mijn aller grootste passie is wakeboarden, maar daarnaast hou ik me veel bezig met interieur! Samen met mijn moeder heb ik een fysieke interieurwinkel aan huis waar we onder andere het bekende woonmerk Riverdale verkopen.

Omdat alle winkels dicht zijn vanwege Covid-19 heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan: kleding. Afgelopen zomer liep ik in een klein dorp in Frankrijk op de markt. Er waren verschillende kraampjes aanwezig waaronder een kleding kraam!

Tot mijn verbazig kon ik hier goed slagen, dat terwijl dat in de stad niet echt lukt. (Misschien heb ik een gekke smaak )

Ik ben op onderzoek uitgegaan om een online winkel te vinden waar ik deze kleding voor mezelf kon bestellen, helaas vond ik alleen een B2B in Parijs waar alleen in bulk gekocht kon worden. So here I am! Ik heb besloten om een aantal artikelen in te kopen die ik, maar ook mijn moeder leuk vindt. Zo is er voor ieder wat wils, jong en oud.

Veel kijk en shop plezier!